Steaua-Gloria Bistrita: 1-0

Apropo.ro / 04.04.2009, 20:36
Steaua-Gloria Bistrita: 1-0
Jucatorii Stelei au castigat chinuit cu Gloria Bistrita pentru Gigi Becali, care a urmarit meciul din arest, scrie Prosport.ro.

Jucatorii Stelei au castigat chinuit cu Gloria Bistrita pentru Gigi Becali, care a urmarit meciul din arest.

Nici macar socul arestarii lui Gigi Becali nu i-a trezit pe baietii lui Lacatus. Obositi, concentrati la cu totul altceva decat la meci, asa au parut jucatorii Stelei in debutul partidei cu Gloria Bistrita. Exact pe placul oaspetilor, jucatorii trimisi in teren de Sabau intrand in jocul anost al gazdelor.

Sclipirile lui Sanmartean au produs pericol la poarta lui Cernea insa prima repriza s-a incheiat cu un scor alb. Cu o bara inutila a lui Goian Si fara Ogararu pe teren, accidentat.

Stelistii au iesit mult mai motivati de la cabine, au atacat mai mult insa apararea bine aranjata in teren de sabau a rezistat de minune. Cernea iese si el accidentat, Nicolita ii lasa locul lui Szekely insa golul tot nu a venit.

Nici macar din 11 metri, Bogdan Stancu ratand de la punctul cu var dupa un fault asupra lui Kapetanos. Grecul poate fi desemnat omul meciului pentru ca la faza imediat urmatoare aduce izbavirea in tabara gazdelor dupa o centrare perfecta a lui Petre Marin. Steaua respira usurata, 3 puncte au mai ajuns in Ghencea.

Mai multe detalii despre meciul Steaua-Gloria Bistria, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Sport.ro