Steaua il inlocuieste pe Dica cu Tiago Gomes

Apropo.ro / 30.05.2008, 09:41
Steaua il inlocuieste pe Dica cu Tiago Gomes
Steaua l-a imprumutat pentru un sezon pe Tiago Gomes, mijlocasul central al celor de la Estrela Amadora.

Steaua l-a imprumutat pentru un sezon pe Tiago Gomes, mijlocasul central al celor de la Estrela Amadora. Acesta se vrea a fi un inlocuitor pentru Nicolae Dica, care va parasi aproape sigur formatia ros-albastra in aceasta vara.

Managerul Stelei, Adrian Ilie, a spus ca il are de multa vreme in vederi pe mijlocasul portughez si a precizat ca in cazul in care va confirma, va fi transferat definitiv de formatia din Ghencea pentru inca trei ani.

"Tiago a fost tinut de mai mult timp sub observatie. E drept insa ca pe postul sau nu au fost prea multi jucatori in vederile noastre. Am decis sa il luam pentru ca il consideram un fotbalist de perspectiva, care are reale calitati si poate creste. A jucat la Benfica, la nationala de tineret a Portugaliei, dar totul depinde de el daca va fi cumparat sau nu”, a declarat Adrian Ilie.

La randul sau, Gomes este foarte fericit ca a reusit sa se transfere la cea mai buna echipa din Romania si le-a transmis suporterilor stelisti sa aiba incredere in el pentru ca se va darui total pentru echipa.

"Foarte bine, pentru ca este un lucru pe care mi l-am dorit. Cred ca este o onoare sa joc pentru Steaua…Le garantez ca voi munci pentru atingerea obiectivelor echipei. Sper ca prin jocul meu sa-i fac fericiti pe suporterii Stelei.", a spus jucatorul portughez.

Se pare ca suma tranzactiei imprumutului pe un sezon este de aproximativ 600.000 de euro, iar salariul jucatorului se invarte in jurul a 150.000 de euro.