Steaua incheie „en fanfare” turneul din Cipru

De: Mirel Mircea / 08.02.2008, 10:57
Steaua a reusit sa incheie stagiul de pregatire din Cipru cu o noua victorie, dupa ce i-a invins pe bulgarii de la Lokomotiv Sofia cu scorul de 1-0.

Steaua a reusit sa incheie stagiul de pregatire din Cipru cu o noua victorie, dupa ce i-a invins pe bulgarii de la Lokomotiv Sofia cu scorul de 1-0.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de peruanul Andres Mendoza in minutul 54, printr-un voleu senzational de la 22 de metri.

Si de aceasta elevii lui Marius Lacatus au reusit un meci bun. Ei au controlat partida si pe langa golul marcat au mai avut o serie ocazii ratate pe rand de Mendoza, Badea, Surdu si Dayro Moreno.

In acest meci, Lacatus nu a contat pe serviciile jucatorilor Dorin Goian, Mihai Nesu, Ovidiu Petre, Banel Nicolita, Nicolae Dica, Ducu Ninu, Eric Bicfalvi, Mirel Radoi, Habib Habibou, Jose Moreno siIfeanyi Emeghara.

In aceste conditii antrenorul stelist a trimis in teren urmatorii jucatori:
Zapata (Vatca ’46) – P. Marin, E. Baciu, Rada (Ghionea ’65), Dino Eze (Golanski ’69) – Surdu (Neaga ’60), Lovin, Plesan, Andres Mendoza (Al. Iacob ’71) – Dayro Moreno (Mustata ’78), V. Badea.

In turneul de pregatire din Cipru, Steaua a obtinut cinci victorii, din tot atatea meciuri: 1-0 cu Metalurgs Liepajas, 1-0 cu Levski Sofia, 2-1 cu Dynamo Ceske Budejovice, 2-0 cu FK Teplice si 1-0 cu Lokomotiv Sofia.

Stelistii au ajuns aseara in tara si vor primi doua zile libere, urmand sa se reuneasca luni, cand se va pleca in cel de-al treilea stagiu de pregatire al iernii, in Antalya, pana la 16 februarie. Acolo jucatorii "ros-albastri" vor sustine doua meciuri amicale cu FK Zeta Golubovci din Muntenegru, la 13 februarie si cu Jeff United din Japonia, la 15 februarie.