Steaua l-a lasat cu gura cascata pe „Falcos”

De: Mirel Mircea / 06.02.2008, 10:13
Ioan Andone nu pierde timpul in Cipru si isi spioneaza inca de pe acum principalii adversari din Liga I

Ioan Andone nu pierde timpul in Cipru si isi spioneaza inca de pe acum principalii adversari din Liga I. Antrenorul feroviar a asistat ieri la meciul pe care Steaua l-a castigat in fata cehilor de la Teplice.

Dupa ce a vizionat meciul, Andone s-a declarat impresionat de noile achizitii steliste si a afirmat ca formatia din Bulevardul Ghencea este mult mai puternica decat in turul campionatului.

"Eram curios sa vad jucatorii noi ai Stelei. Au dat si golurile, s-au miscat destul de bine. Steaua e mult mai puternica decat in turul campionatului, asta e clar. Acum o sa vedem cat, cum, daca vor castiga derbiurile, daca se vor impiedica undeva, dar asta e clar, Steaua e mult mai puternica decat in turul campionatului. Azi a jucat cu Teplice si au facut-o fara 7-8 jucatori, cei de la lot , Radoi, Emeghara, ce au si la tineret, toti posibili titulari. Deci e extrem de puternica Steaua", a spus Andone la Sport.ro.

In ceea ce priveste egalul pe care formatia sa l-a obtinut in fata cehilor de la Slovan Liberec, Andone s-a aratat foarte nemultumit de prestatia apararii.

"M-a surprins ca am facut doua gafe in prima repriza. Pentru mine, e inadmisibil. Avem cea mai buna aparare, am castigat multe meciuri pe aparare si acum am dat dovada de slabiciuni acolo. Deci, in partea stanga unde joaca Dorsin, Culio si Peralta, l-au lasat de doua ori singur pe Dorsin si au iesit doua faze de gol si doua goluri", a mai spus Andone.