Steaua lui John Lennon de pe Walk of Fame a fost vandalizată

De: Gabriela Voicu / 09.10.2013, 15:30
Steaua lui John Lennon de pe Walk of Fame a fost vandalizată
Steaua de pe Walk of Fame din Hollywood dedicată lui John Lennon, legendarul membru al formației The Beatles, a fost vandalizată la sfârșitul săptămânii trecute.

Steaua de pe Walk of Fame din Hollywood dedicată lui John Lennon, legendarul membru al formației The Beatles, a fost vandalizată la sfârșitul săptămânii trecute de persoane care până în prezent nu au fost identificate.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Steaua situată pe aleea din apropierea clădirii unde se află sediul studioului de înregistrări Capital Records din Los Angeles a fost acoperită cu grafitti. Autorii au desenat o ciupercă și au adăugat mesajele „Te iubesc” și „Blackbird… ploaia a fost aici”. 

John Lennon

Ana Martinez, producător al evenimentelor Walk of Fame la Camera de Comerț din Hollywood, a declarat pentru presă că este hotărâtă să prindă vinovații, adăugând că cei de la Capital Records caută înregistrări video ale infracțiunii și că vinovații trebuie să plătească pentru reparații, fiind posibil chiar să fie trimiși la închisoare.

Desenele au fost deja șterse, luni dimineață, cu două zile înainte de sărbătorirea a 73 de ani de la nașterea lui John Lennon, pe 9 octombrie. Azi va avea loc un eveniment special, organizat pe Walk of Fame, lângă steaua dedicată cântărețului britanic.