Steaua merge în optimile Cupei: Steaua-Avântul Bârsana 4-0 (Video)

Apropo.ro / 27.09.2013, 09:40
Steaua merge în optimile Cupei: Steaua-Avântul Bârsana 4-0 (Video)
Steaua s-a calificat în optimile Cupei României după ce a învins, scor 4-0, pe Avântul Bârsana. Click aici pentru a vedea ce au făcut suporterii de la Bârsana în tribune, în timpul jocului.

Steaua s-a calificat în optimile Cupei României după ce a învins, scor 4-0, pe Avântul Bârsana. Mihai Costea a făcut o partidă slabă, ratând mingi, preluări și având o prestație lamentabilă.

Click aici pentru vremea în detaliu. Vremea apropo

Singurul jucător pe care maramureșenii l-au văzut la televizor și care a evoluat contra lor a fost Kapetanos, introdus după pauză

 

 

18 minute și 16 secunde a rezistat Avântul Bârsana în fața Stelei. Până atunci, portarul maramureșenilor, Pașcu, a închis poarta și a făcut câțiva suporteri steliști să se întrebe dacă nu ar trebui să îl aibă în probe pe bărbatul care mâine își va relua serviciul în construcții. De partea cealaltă, Niță a fost simplu spectator.

Și a rămas la fel toată repriza întâi. Nu de alta, dar atacanții Bârsanei au intrat cu mingea în careu abia în minutul 46, dar nu au avut când să tragă la poartă, că asistentul a ridicat fanionul pentru o poziție de offside. În fața echipei lui Teodor Ștefanca, căpitan, jucător, antrenor și viceprimar, Reghecampf, doar tehnician, a aliniat un „11″ din care a lipsit cu desăvârșire vreun fotbalist cu renume: Prepeliță, Răduț, Gabi Matei, Bratu, Neagu și Mitriță. Pe scurt, jucători ai căror tricouri e greu de crezut că îl vor cei de la Avântul Bârsana. Poate că sunt ei în Liga a IV-a, dar nu-și dau singurul rând de echipament pentru un Răduț care nu reușește să împingă mingea în poartă din șase metri (30).