Steaua – Rapid: 3-5, in derby-ul bloggerilor (Poze)

De: Pandaru Alin Daniel / 24.10.2011, 12:10
Inainte de derby-ul din aceasta seara, Helmuth Duckadam si Rica Raducanu si-au facut echipe de bloggeri stelisti si rapidisti care au disputat ieri un adevarat derby al suporterilor.

„Steaua 2.0” a fost antrenata de Helmuth Duckadam, in timp ce Rica Raducanu a condus de pe banca echipa „Rapid 2.0”. Confruntarea a avut loc duminica, 23 octombrie, pe terenul Chelsea Club, din parcul Tineretului si s-a incheiat cu victoria rapidistilor.

Intalnirea dintre cele doua echipe de bloggeri, denumita bwinDerby, a fost cat se poate de serioasa, ambele echipe primind echipamente personalizate din partea sponsorului competitiei.

GALERIE FOTO


Helmuth Duckadam le-a dat indicatii stelistilor

S-au jucat doua reprize de cate 25 de minute, iar la centru s-a aflat arbitrul Marian Stan.

Chiar daca majoritatea jucatorilor s-au intalnit ieri pentru prima data, echipele au fost destul de omogene, iar sfaturile date de Rica Raducanu si Helmuth Duckadam au prins bine celor doua echipe.


Rapidistii au fost antrenati de Rica Raducanu

Rapid 2.0 s-a impus in derby-ul bloggerilor cu scorul de 5-3, dupa un meci strans, cu intrari la limita regulamentului. Singurul cartonas galben a fost primit de Mircea Mester de la Rapid 2.0, cel care a reusit un hattrick in acest meci.

Pentru Steaua 2.0 au inscris Toma Nicolau, Bogdan Dascalescu si Lucian Marin, iar pentru Rapid 2.0 au marcat Mircea Mester, de trei ori, si Bogdan Marin, de doua ori.


Cele doua echipe de bloggeri

Mai multe detalii despre desfasurarea bwinDerby-ului bloggerilor Steaua 2.0 – Rapid 2.0 gasiti pe site-ul organizatorilor: sportmeet.ro

Derby-ul Steaua – Rapid din cadrul etapei a 11-a a Ligii I va avea loc in aceasta seara de la ora 20:00, pe National Arena din Bucuresti.

Ramane de vazut cine se va impune diseara si daca vom avea in sfarsit o echipa romaneasca invingatoare pe acest stadion.