Steaua, retrogradata? (Prosport)

Apropo.ro / 19.12.2008, 09:09
Steaua, retrogradata? (Prosport)
"Asteptam un semn de la DNA pentru redeschiderea dosarului", spunea Mircea Sandu, scrie Prosport.

"Asteptam un semn de la DNA pentru redeschiderea dosarului", spunea Mircea Sandu, imediat dupa ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal daduse decizia de a nu sanctiona pe nimeni in cazul „Valiza”.

Acel „semn” a fost dat ieri: Gigi Becali, Teia Sponte si Victor Piturca, plus alte trei persoane, au fost trimisi in judecata. Si inca in ce fel! DNA a dat publicitatii si rechizitoriul, iar stenogramele convorbirilor cuprinse in el sunt de-a dreptul explozive. Era singura modalitate prin care decizia „irevocabila” luata de CAF putea fi revocata.

Si va fi, pentru ca asa ne asigura surse din cadrul Federatiei. De altfel, nici nu e prea greu de anticipat, mai ales ca ancheta interna a Federatiei in cazul „Valiza”, facuta de Constantin Anghelache si de Dumitru Costin, a dus la demiterea celor trei membri ai CAF (in frunte cu presedintele Florea) care au intors decizia initiala in favoarea lui Gigi Becali.

Acum, problema e cum va fi judecata Steaua. Dupa vechiul regulament, ros-albastrii risca doar o sanctiune intre sase si noua puncte, amenda si suspendarea lui Becali. Regulamentul nou e mai drastic: retrogradarea!

Mai multe detalii despre eventuala retrogradare a Stelei, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro