Steaua-Rudar: 1-1 (Prosport)

Apropo.ro / 14.02.2009, 14:21
Steaua-Rudar: 1-1 (Prosport)
Daca Dinamo le-a administrat sase goluri celor de la Zeta, ros-albastrii nu au reusit decat un egal, in fata unei grupari aflate pe locul 4 in acelasi campionat, scrie Prosport.

Daca Dinamo le-a administrat sase goluri celor de la Zeta, ros-albastrii nu au reusit decat un egal, in fata unei grupari aflate pe locul 4 in acelasi campionat.

Singurele ocazii notabile ale primei reprize le-au apartinut lui Kapetanos si D. Moreno, dar loviturile de cap ale ambilor au ocolit poarta celor de la Rudar. Cea mai mare ocazie au avut-o insa muntenegrenii, dupa ce Randjelovic a scapat singur spre poarta lui Zapata, dar s-a complicat iar Tudose a indepartat pericolul.

Repriza secunda a fost mult mai animata. In minutul 54, Rudar a deschis scorul dintr-o lovitura libera, dar centralul a anulat golul muntenegrenilor pe motiv ca stelistii au iesit prea repede din zid. Pana la urma tot muntenegrenii inscris primii. Bozovic a punctat in minutul 64 cu o lovitura de cap, in urma unei lovituri libere. Avantajul celor de la Rudar a durat insa doar cinci minute, pentru ca B. Stancu a adus egalarea pentru trupa lui Lacatus, cu o executie senzationala.