Steaua se teme de meciurile cu echipele mici

Apropo.ro / 04.04.2008, 17:04
Steaua se teme de meciurile cu echipele mici
Adrian Ilie a declarat ca este ingrijorat de meciurile pe care echipa sa le disputa in compania formatiilor mici.

Adrian Ilie, managerul echipei din Ghencea, a declarat ca este ingrijorat de meciurile pe care echipa sa le disputa in compania formatiilor mici, deoarece stelistii au pierdut cele mai multe puncte din acest sezon in compania acestora.

Totusi, el spera sa nu mai treaca prin emotiile de la meciul cu UTA, cand ros-albastri au inscris golul victoriei in minutele de prelungire ale jocului, si Steaua sa reuseasca sa se impuna fara probleme.
 
"Sper sa nu mai avem probleme cu echipele mici. Cu Mioveni trebuie sa facem un meci bun pentru ca intram in ultima parte a campionatului, si cel mai mult conteaza punctele. Sa nu mai stam cu sufletul la gura pana in ultimul minut. Marius a pregatit antrenamentele cunoscand stilul defensiv al Daciei, insa pe mine m-a surprins jocul Mioveniului la Timisoara, unde 60 de minute a jucat chiar ofensiv si abia a apoi a bagat autobaza pentru a conserva rezultatul. Indiferent de stilul oaspetilor nu exsita nicio scuza trebuie sa castigam, indiferent daca baga autobaza sau nu. Si UTA a bagat autobaza si pana la urma…", a spus Adrian Ilie, managerul Stelei.