Steaua straluceste tot mai tare

De: Mirel Mircea / 14.02.2008, 10:33
Steaua straluceste tot mai tare
Steaua a ajuns la cea de-a sasea victorie, din sapte meciuri, in partidele amicale din acest sezon

Steaua a ajuns la cea de-a sasea victorie, din sapte meciuri, in partidele amicale din acest sezon. Ultima victima a jucatorilor stelisti este formatia FK Zeta Golubovci, liderul campionatului din Muntenegru.

Desi muntenegrenii au deschis scorul in minutul 5, prin Dalac, din penalti, dupa un fault al lui Zapata asupra lui Novovici si au mai avut un gol anulat pentru fault in atac, Steaua a reusit sa revina treptat in meci, iar in minutul 45 au egalat, prin Dica, dintr-un penalty obtinut de Pepe Moreno.

Desi, in a doua repriza, Marius Lacatus a efectuat foarte multe schimbari, jucatorii stelisti au preluat controlul partidei si dupa o serie de ocazii ratate, Romeo Surdu a marcat primul sau gol pentru Steaua, in minutul 86, aducand victoria formatiei sale.

In minutul 27, meciul a fost intrerupt aproximativ zece minute din cauza accidentarii fundasului Igumanovici de la Zeta, dupa o ciocnire cu Dorin Goian

Lacatus a trimis in teren urmatorii jucatori: Zapata (Cernea ’46) – Golanski (P. Marin ’81), D. Goian (Rada ’81), Ghionea (E. Baciu ’81), Emeghara (Nesu ’70) – Nicolita (Neaga ’70), Ov. Petre (Lovin ’58), Dayro Moreno (Plesan ’58), Andres Mendoza (Surdu ’58) – N. Dica, Jose Moreno (V. Badea ’70).

In partidele de pregatire disputate in acest an Steaua a obtinutu urmatoarele rezulatate : 0-0 cu Wisla Cracovia, 1-0 cu Metalurgs Liepajas, 1-0 cu Levski Sofia, 2-1 cu Dynamo Ceske Budejovice, 2-0 cu FK Teplice si 1-0 cu Lokomotiv Sofia.