Steaua – Twente: Arena Națională a fost deszăpezită cu deținuții de la Jilava

De: Dragos Tanase / 08.02.2012, 09:52
Steaua - Twente: Arena Națională a fost deszăpezită cu deținuții de la Jilava
Din cauză că acoperișul Arenei Naționale nu a fost desfăcut, deoarece autoritațile au considerat că este o acțiune periculoasă, ținând cont de viscolul și gerul din aceste zile, pe gazon și pe scaunele stadionului s-a așezat un strat gros de zăpadă.

Astfel, s-a luat decizia ca dezăpezirea să se realizeze cu ajutorul deținuților de la Penitenciarul Jilava, suprafața de joc fiind acum protejată cu o folie de plastic. De asemenea, scaunele tapițate de la tribuna 0 au fost curățate și acoperite cu o prelată.

Administratorii arenei au declarat că la nivelul stratului de suport al gazonului temperatura este constantă la 16 grade Celsius, în timp ce suprafața de iarbă are o temperatură de 14 grade Celsius.

Deținuții de la Jilava au deszăpezit Arena Națională

Deținuții de la Jilava au deszăpezit Arena Națională

Acțiunea, la care au particpiat și angajați ai Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), a fost necesară în vederea disputării în bune condiții a partidei FC Steaua – Twente Enschede, contând pentru manșa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, care se va disputa pe 16 februarie, de la ora 22.05. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.

Dacă vrei să vezi prognoza meteo pentru 16 februarie, intră pe Vremea.Apropo.ro!