Steaua va pune în vânzare 40.000 de bilete pentru meciul cu Betis

Apropo.ro / 03.03.2006, 10:20
Steaua va pune în vânzare 40.000 de bilete pentru meciul cu Betis
Directorul executiv Valeriu Argaseala a declarat, vineri, ca FC Steaua va pune în vânzare 40.000 de bilete pentru meciul cu Betis Sevilla, din prima manșa a optimilor Cupei UEFA, fața de cele 42.000 de tichete ce au fost disponibile la partida cu Heerenveen. Prețurile

Directorul executiv Valeriu Argaseala a declarat, vineri, ca FC Steaua va pune în vânzare 40.000 de bilete pentru meciul cu Betis Sevilla, din prima manșa a optimilor Cupei UEFA, fața de cele 42.000 de tichete ce au fost disponibile la partida cu Heerenveen.

Prețurile biletelor la meciul cu Betis sunt urmatoarele: 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna a doua, 30 de lei la tribuna întâi și 200 de lei la tribuna zero.

Cele 40.000 de tichete vor fi puse în vânzare începând de sâmbata, la casele stadioanelor Steaua și Național, iar de luni și la un magazin din Unirea Shopping Center. Cele 6.500 de abonamente pentru sezonul 2005/2006 sunt valabile pentru acest meci, însa vor trebui preschimbate pâna la data meciului cu Betis Sevilla, conform Ordonanței pentru prevenirea și combaterea violenței în sport.

Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat, înaintea antrenamentului efectuat vineri dupa-amiaza pe Stadionul Național din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, ca înca nu se poate exprima în privința jucatorului peruan Gianmarco Loncharich, aflat în probe, deoarece a venit de curând și nu vrea sa ia o decizie pripita.

Olaroiu a menționat ca discuțiile continua pentru transferul mijlocașului australian David Carney, aflat în impas din cauza ca jucatorul nu dorește sa semneze cu FC Steaua un contract pe o perioada mai mare de trei luni.

Partida Steaua – Betis Sevilla, din prima manșa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, se va disputa pe 9 martie, de la ora 19.00, pe Stadionul Național din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”. Returul este programat pe 23 martie, la Sevilla.

Mediafax