Steaua, venituri de peste 20 milioane (GSP)

Apropo.ro / 20.02.2009, 08:53
Steaua, venituri de peste 20 milioane (GSP)
Nici o echipa din Romania nu a raportat venituri mai mari ca ale ros-albastrilor, care au cheltuit pana acum mai putin de jumatate din suma, scrie GSP.

Nici o echipa din Romania nu a raportat venituri mai mari ca ale ros-albastrilor, care au cheltuit pana acum mai putin de jumatate din suma.

In plina criza financiara, Steaua se poate lauda ca ramane in continuare numarul 1 in Romania din punctul de vedere al banilor. Incepand din finalul lunii iulie, de cand a inceput actualul campionat, si pana acum, adica in fix 7 luni, in conturile clubului au intrat deja 21,5 milioane de euro!

Provenienta banilor? De la bonusurile acordate de UEFA pentru participarea in Champions League, ultima rata a forului de la Nyon fiind achitata la inceputul lui ianuarie, si pana la drepturile TV din Liga I, suma aflata la dispozitie Stelei inca din luna iulie. Vanzarile de jucatori au adus un plus de 5 milioane, fiind luati in calcul numai banii deja achitati Stelei, in cazul lui Radoi, Al-Hilal platind pana acum doar prima transa, de doua milioane de euro.

Â