Steaua vrea un coordonator de 3 milioane

Apropo.ro / 18.07.2007, 09:30
Steaua vrea un coordonator de 3 milioane
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, ca este aproape de a perfecta transferurile unui coordonator, pe care va plati trei milioane de euro, și a unui atacant, pe care va da un milion de euro, fara a preciza numele acestora. "V-am spus ca anul asta nu o sa

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, ca este aproape de a perfecta transferurile unui coordonator, pe care va plati trei milioane de euro, și a unui atacant, pe care va da un milion de euro, fara a preciza numele acestora.

„V-am spus ca anul asta nu o sa mai suport sa concurez cu Borcea și Copos și o sa vedeți în curând daca sunt specialist sau nu la fotbal. Mi-au prezentat Hagi și Adi Ilie niște jucatori, i-am vazut pe caseta și am ales un coordonator și un vârf. Daca aștia doi nu vor fi jucatori de mare clasa, nu o sa mai deschid gura niciodata despre fotbal. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator și un atacant ca aceștia”, a spus Becali.

Becali a afirmat ca nu poate sa dea mai multe detalii despre jucatori, dar i-a comparat pe cei doi cu Maradona, Henry și Eto’o. „Nu pot sa va spun nici din ce țara, nici prețul. E vorba de mai multe milioane și s-ar putea sa îi platim clauza, daca gruparea nu accepta sa-l vânda. Are clauza de trei milioane de euro. Cred ca vineri, la meciul de prezentare, îi vedeți sigur. Coordonatorul e ceva de genul lui Maradona, iar atacantul asta e între Eto’o și Henry. Unul joaca în Europa și unul nu. Mijlocașul are 21 de ani, iar atacantul 25”, a completat Becali.

Întrebat daca Mansour este atacantul dorit de Steaua, Becali a raspuns: „Cum pot sa-l iau pe Mansour, daca eu spun ca l-am luat pe cel mai tare vârf? Sunt straini amândoi”.

Becali a precizat ca doar transferurile din aceasta vara îl costa 11 milioane de euro. „Doar transferurile ma costa 11 milioane de euro. Toate cele 17 echipe nu au dat 11 milioane pe transferuri. Cum pot sa se bata ei la titlu cu mine, care sunt și Gigi Becali, care-l am și pe Hagi și pe Mirel și am și Steaua care stralucește sus pe cer. Daca Rapid și Dinamo nu ar spune ca locul unu e al lor, nu ar fi o competiție, deoarece campionatul este puternic. Ei ce sa spuna, ca se bat pentru locul trei?!”, a adaugat oficialul stelist.

Gigi Becali a declarat ca nu a auzit de portarul columbian Robinson Zapatta. „La portari nu ma pricep. Eu sunt expert la atacanți și mijlocași. Nu știu cine e Zapatta”, a spus Becali.

Gigi Becali considera normala decizia conducatorilor dinamoviști de a-și premia jucatorii pentru meciurile amicale. „Nu pot sa spun ca sunt mulțumit daca am câștigat un singur meci. Având în vedere ca este o perioada de acomodare, nu e nicio problema. Normal ca i-au premiat, pentru ca au câștigat. Noi n-am avut ce sa premiem, ce era sa premiem, victoria cu Vilnius? Am fost mulțumit de jocul cu AEK Atena, am înțeles ca i-am dominat”, a precizat Becali

Mediafax