Stefan Banica a repetat succesul concertelor de Craciun! (poze&video)

Apropo.ro / 18.12.2008, 13:00
Stefan Banica a repetat succesul concertelor de Craciun! (poze&video)
Stefan Banica a sustinut aseara, la Sala Palatului, cel de-al doilea "Concert Extraordinar de Craciun".

Stefan Banica a sustinut aseara, la Sala Palatului, cel de-al doilea „Concert Extraordinar de Craciun„.

Devenit deja o traditie, concertul de Craciun a inregistrat un real succes, anul acesta adunand mai multi fani ca niciodata.

Astfel, cele sapte spectacole, care se desfasoara in perioada 16-22 decembrie, se vor tine cu casa inchisa.

Odata cu ora 20:00, la Sala Palatului a rasunat primul vers din piesa ” Nopti In Turneu„, iar fanii l-au primit pe Stefan Banica cu ropote de aplauze.

Pe tot parcursul show-ului, cantaretul a comunicat cu publicul, declarand ca in fiecare an sarbatoreste Craciunul de doua ori, o data cu fanii, care vin sa-l vada in concert, si o data cu „piticii” lui de acasa si a dedicat celor prezenti in sala piesa „Doar o data-i Craciunul„.

Sala Palatului s-a umplut de aplauze cand, in scena a fost invitat „debutantul” Dan Bitman ( asa cum l-a numit Stefan, in gluma), care a cantat alaturi de Banica „Poveste„, „N-am iubit pe nimeni” si piesa „Hot Legs„.

Regalul de colinde si rock & roll, care a urmat , a fost pe placul fanilor, piesele „S-o facem lata” si „Toata lumea danseaza„, ridicand Sala Palatului in picioare.

La final, publicul l-a aclamat pe cantaret iar acesta a revenit in scena, la bis, cu piesa „Veta”.

Cu un decor impresionant, muzica live, regie pe masura, un grup de dansatoare sexy si cu Sala Palatului plina, spectacolul a fost un adevarat cadou de Craciun.

NU RATA GALERIA FOTO!

Stefan Banica


Foto: Cosmin Bararu
Cameraman: Catalin Sanda / Montaj: Andrei Dinu