Ștefan Bănică – „Alerg printre stele” feat Pacha Man (Video)

Apropo.ro / 18.04.2013, 10:31
Ștefan Bănică -
După colaborarea cu Marius Moga, Ștefan Bănică Jr. pregătește un nou featuring cu Pacha Man pentru piesa "Alerg printre stele".

Ștefan Bănică se pregătește să lanseze un nou single de pe albumul „Altceva”, „Alerg printre stele”, o altă colaborare inedită, de această dată alături de Pacha Man.

„Alerg printre stele” este o piesă dinamică, în stil reggae, care s-a bucurat de un mare impact la public încă din toamna anului trecut, în turneul susținut de Ștefan Bănică pentru promovarea albumului „Altceva”.

 


 

Noul single al lui Ștefan Bănică a fost ales dintre cântecele de pe cel mai recent disc al artistului, „Altceva”, și cu ajutorul celor peste 215.000 de fani de pe pagina de Facebook a muzicianului, unde au putut vota piesa lor preferată pe care și-ar dori să o audă la radio sau TV.

M-a surprins plăcut faptul că acest cântec a avut impact la public încă de prima oară de când l-am cântat pe scenă. Oamenii s-au comportat ca și când ar fi știut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neașteptată, dar o surpriză foarte plăcută. Și se încadrează perfect în conceptul albumului, numit «Altceva»„, a spus Ștefan Bănică.