Ştefan Bănică, despre căsătorie: ”Am 50 de ani, dar mă simt de 30”

De: Cristiana Trifu / 19.10.2017, 12:51
Ştefan Bănică, despre căsătorie: ”Am 50 de ani, dar mă simt de 30”
Ştefan Bănică, jurat ”X Factor” şi unul dintre cei îndrăgiţi artişti din România, este invitatul Florentinei Fântânaru, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, singurul interviu în care artistul va vorbi despre căsătoria cu Lavinia Pârva şi despre schimbările din viaţa sa.

Ştefan Bănică a împlinit 50 de ani pe 18 octombrie, dar spune despre el că este un spirit tânăr şi se simte de 30 de ani.

În rol de vampă sexy! Uite cum arăta Lavinia Pârva la începutul carierei. Ştefan Bănică Jr a transformat-o într-o „Zână” – FOTO

Primele declaraţii ale lui Ştefan Bănică despre căsătoria cu Lavinia Pârva: ”Mi-ai pus cătuşe”

Ştefan Bănică Jr, extrem de violent cu femeile. Mama artistului dă cărţile pe faţă: „Cel mai mare defect al lui este…”

Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva: „Ştii şi tu că e varză! Nu trebuie să o încurajezi!” – FOTO&VIDEO

Ştefan Bănică, despre relaţia cu Lanivia Pârva: „Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără”

Cu ce-l dă gata Lavinia Pârva pe Ştefan Bănică!

Cum arată acum Radu, băiatul de 14 ani al lui Ştefan Bănică Jr.!

Cum arată fosta iubită a lui Ştefan Bănică jr. E frumoasă foc!

”Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu ştiu dacă arăt de 30, dar eu aşa mă simt. Nu are importanţă pentru tine cum arăţi, pentru tine are importanţă cum te simţi. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, a declarat Ştefan Bănică în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Despre cum se menţine în formă la 50 de ani, dar şi despre clipele de neuitat petrecute în ziua căsătoriei alături de aleasa inimii sale, Ştefan Bănică vorbeşte în premieră în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.