Ştefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun

De: Cristiana Trifu / 20.12.2017, 15:54
Ştefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun
După finala ”X Factor” de pe 22 decembrie, juratul Ştefan Bănică plănuieşte să se retragă în sânul familiei pentru a petrece Crăciunul.

”În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tradiţia familiei mele este să fim toţi împreună, indiferent de cât de ocupaţi suntem, iar de Revelion o să cânt”, ne-a dezvăluit Ştefan Bănică.

Juratul ”X Factor” are amintiri frumoase din copilărie legate de această sărbătoare, datorită părinţilor săi, care l-au crescut într-un ”spirit liber al valorilor morale şi tradiţionale”.
”La vârsta de 6 ani, am trăit senzaţia că-l văd aievea pe Moş Crăciunul din poveşti, toate au conlucrat la imaginea asta! Uşa casei s-a deschis, ningea, lumina lunii bătea ca-ntr-un basm în cadrul uşii şi Moş Crăciun a apărut cu barbă, cu ochelari rotunzi şi cu sacul de jucării în spate. Ceea ce n-am ştiut atunci era că acel Moş Crăciun era o mătuşă de-a mea. Dar senzaţia a fost unică, magică şi irepetabilă!”, îşi aminteşte juratul ”X Factor”, care acum îi cere Moşului cadouri mai puţin materiale: ”Vreau doar linişte şi sănătate pentru familia mea”.

În prag de Crăciun, Ştefan Bănică va trăi însă emoţii alături de Pierluca Salvatore, concurentul din echipa sa care a ajuns în finala ”X Factor”. Astfel, în marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru juraţi va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum şi Carla’s Dreams, în timp ce Ştefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariţie remarcabilă în marea finală.