Ştefan Bănică, întâmpinat de sute de fani!

Apropo.ro / 25.10.2012, 14:29
Ştefan Bănică, întâmpinat de sute de fani!
Ştefan Bănică a lansat aseară, în AFI Palace Cotroceni, “Altceva”, cel mai nou album, al 14-lea disc de autor din carieră! Sute de fani îndrăgostiţi de muzica artistului au venit în centrul comercial, cu mult înainte de ora începerii evenimentului, nerăbdători să-l întâlnească pe Ştefan, dar şi să asculte cele mai noi piese ale artistului.

Timp de mai bine de patru ore, Ştefan Bănică a făcut sute de poze, semnând tot atâtea albume şi postcarduri pentru numeroşii fani emoţionaţi.
Au trecut două decenii de la apariţia primului album semnat Ştefan Bănică, dar artistul se reinventează cu fiecare material discografic lansat şi îşi surprinde publicul de fiecare dată. Acum, Ştefan Bănică îşi cucereşte fanii cu … „Altceva”.

Stefan BanicaAlbumul se numeşte „Altceva” pentru că fiecare etapă artistică din viaţa mea e altceva, iar acest titlu mi se pare cuprinzător pentru toate aspectele ce definesc acest album, inclusiv colaborările, interferenţele cu alte genuri muzicale, pe care, de obicei, nu le abordez. Discul conţine 13 cântece dintre care două sunt bonus trackuri. Unul dintre aceste două bonus trackuri este «Noaptea de Crăciun», un cântec nou de Crăciun, care a dat, de altfel, şi titlul concertelor mele de Crăciun din acest an – «O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică» – care vor avea loc pe 13 şi 14 decembrie la Sala Palatului.” – a declarat Ştefan Bănică.

Ca un preambul al concertelor de Crăciun, pentru a fi alături şi de publicul său din ţară, pentru care, uneori, e mai dificil să ajungă în decembrie la Sala Palatului, Ştefan Bănică va porni în curând într-un turneu naţional de promovare a noului album „Altceva”. Oraşele în care artistul va ajunge în perioada imediat următoare sunt: Constanţa – 27 octombrie, Piatra Neamţ – 29 octombrie, Bacău – 30 octombrie, Craiova – 10 noiembrie, Cluj – 11 noiembrie, Piteşti – 12 noiembrie, Ploieşti – 17 noiembrie, Iaşi – 18 noiembrie şi Braşov – 20 noiembrie.

Până atunci însă, aici puteţi urmări cel mai nou videoclip al lui Ştefan Bănică, „Ce e dragostea?”, featuring Marius Moga, lansat cu doar două zile în urmă: