Ştefan Bănică îşi premiază fanii în Campania “13 cu noroc”

Apropo.ro / 14.10.2014, 14:13
Ştefan Bănică îşi premiază fanii în Campania “13 cu noroc”
Ştefan Bănică îşi aşteaptă publicul la Sala Palatului cu tradiţionalele sale concerte de Crăciun pe 12 şi 13 decembrie, pentru al 13-lea an consecutiv. O performanţă unică a unui artist român, cea mai longevivă şi complexă producţie muzicală din România.
Şi pentru că show-urile sale de Crăciun împlinesc 13 ani de existenţă neîntreruptă, Ştefan Bănică s-a gândit să-şi premieze fanii care vor veni la concert. În acest sens, se desfăşoară pe pagina de Facebook a artistului, Campania “13 cu noroc”.
 
13 ani de concerte de Crăciun – 13 câştigători norocoşi! Toţi cei care vor fi prezenţi la concertele de Crăciun din acest an, care-i vor trimite lui Ştefan Bănică pe Facebook un mesaj în cadrul provocărilor lansate în această campanie, intră în cursa pentru unul dintre cele 13 premii.
 
Cele mai interesante mesaje vor fi alese de Ştefan Bănică şi supuse votului pe reţeaua de socializare, iar câştigătoare vor fi mesajele care adună cele mai multe “like-uri”.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cei 13 câştigători îl vor întâlni pe Ştefan Bănică la Sala Palatului în backstage, vor primi premii personalizate (tricouri, şepci, albume Ştefan Bănică), iar fotografiile şi mesajele câştigătorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului înaintea începerii concertelor de Crăciun, vor rula video şi vor fi astfel vizionate de mii de oameni în fiecare seară.
 
În plus, câştigătorii vor primi invitaţii duble la concertele pe care Ştefan Bănică le va susţine în luna martie 2015, dedicate Zilei Femeii, cu cele mai frumoase cântece de dragoste. 
 
“Aştept să ne revedem la Sala Palatului, să creăm, prin muzică, magia specifică Crăciunului şi să trăim împreună momente de neuitat. Este anul 13 pentru concertele mele de Crăciun şi consider că e un număr norocos. De aceea m-am gândit să-i premiez pe unii dintre cei care vor veni în decembrie la concerte şi am creat Campania >, care este deja în desfăşurare pe pagina mea de Facebook, Ştefan Bănică Official. Anul cu numărul 13 va aduce 13 norocoşi câştigători, cu care mă voi întâlni la Sala Palatului în decembrie, care vor primi premii şi, în plus, le voi da 13 invitaţii duble pentru un concert special, pe care îl voi susţine în luna martie, anul viitor”, a declarat Ştefan Bănică.