Stefan Banica jr, balonat sau doar grasut?

Apropo.ro / 10.08.2009, 10:36
Prezent la un concert in Fagaras, Stefan Banica jr a lasat la vedere o burtica bine facuta, semn ca nu prea face sport

Cum "Dansez pentru tine" este in vacanta de vara, Stefan Banica jr isi vede de viata concertand, atunci cand are oferte, in diverse locuri.

Totusi, se pare ca vedeta nu se pastreaza intr-o forma foarte buna, el fiind surprins la un strand din Fagaras cu ceva "colacei" de grasime depusi pe abdomen, spre stupefactia fanelor care-l credeau un sex simbol.

Relaxandu-se inaintea concertului pe care l-a sustinut la strandul "Laguna Albastra", Stefan Banica jr (42 de ani) n-a ezitat sa-si ridice maioul negru pentru a-si racori buricul.

La vederea fotografiilor, un instructor de fitness consultat de "Libertatea", Ciprian Toma, i-a recomandat cantaretului sa mearga de sase ori pe saptamana la sala.

“Dupa parerea mea, Stefan Banica are burta din cauza excesului de alcool, a alimentatiei proaste, din care sunt convins ca nu lipsesc pastele fainoase si mancarea tip fast-food. Ar trebui sa renunte definitiv la aceste «vicii» si sa mearga la sala de 6 ori pe saptamana", a spus Toma.

 

Cu toate acestea, cei prezenti la concertul din Fagaras s-au declarat multumiti de prestatia scenica a lui Stefan Banica jr, gazda show-ului "Dansez pentru tine" de la Pro TV, acesta miscandu-se bine, in ciuda faptului ca nu are un abdomen lucrat.

Totusi, pentru un star de calibrul sau, putin mai multa atentie la aspectul fizic nu strica, in ciuda faptului ca, practic, este in vacanta.

Altfel, in timp, s-ar putea ca toata lumea sa danseze, mai putin el. Si e pacat!

Stefan Banica – toata lumea danseaza de pe tare.ro