Ştefan Bănică Jr: „Degeaba e frumoasă de pică…”- Ce spune artistul despre zvonurile că e violent

De: Cristiana Trifu / 03.10.2017, 11:16
Ştefan Bănică Jr:
Ştefan Bănică Jr: a vorbit despre preferinţele sale în materie de femei.

„La inceput, ca oricarui pusti, iti plac formele fizice. Asta este clar. Apoi, incepi sa faci selectii si sa vezi. Degeaba este frumoasa de pica, daca nu iti transmite nimic. Trebuie sa existe o chimie. La fel cum este intr-o trupa, sau intr-o casnicie, sau intr-o relatie de prietenie. Trebuie sa gasesti subiecte comune, ca sa ai ce discuta”, a declarat Stefan, potrivit realitatea.

Ştefan Bănică Jr, extrem de violent cu femeile. Mama artistului dă cărţile pe faţă: „Cel mai mare defect al lui este…”

Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva: „Ştii şi tu că e varză! Nu trebuie să o încurajezi!” – FOTO&VIDEO

Ştefan Bănică, despre relaţia cu Lanivia Pârva: „Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără”

Cu ce-l dă gata Lavinia Pârva pe Ştefan Bănică!

În rol de vampă sexy! Uite cum arăta Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., la începutul carierei – FOTO

Cum arată acum Radu, băiatul de 14 ani al lui Ştefan Bănică Jr.!

Cum arată fosta iubită a lui Ştefan Bănică jr. E frumoasă foc!

Juratul a ţinut să precizeze că nu este un bărbat violent: „Nu sunt un tip calm, dar nici nu sunt un tip impulsiv prin excelenta. Impulsivitatea a venit, probabil, din anii adolescentei, din lucrurile tinute in mine. Niciodata nu m-am regasit in perioada comunista. Niciodata nu am fost un tip docil, care trebuie sa faca niste lucruri pentru ca i se spun. Nu. Fac niste lucruri daca le inteleg, dar nu pentru ca mi le impui. Problema era ca acumulam aceasta tensiune. Dar nu te puteai manifesta, asa cum simteai, in acele vremuri, era foarte periculos. Puteai fi “saltat” de Securitate sau sa ti se faca dosar si sa nu mai poti munci nicaieri. (…) Mi-a trecut glontul pe langa ureche, dar nu voi intra in detalii. Aceasta rebeliune interioara venea din faptul ca nu eram liber, ca nu aveam acces la informatie”, a povestit Stefan Banica.