Ştefan Bănică Jr, extrem de violent cu femeile. Mama artistului dă cărţile pe faţă: „Cel mai mare defect al lui este…”

De: Alexandra Necsoiu / 22.05.2017, 12:36
Ştefan Bănică Jr, extrem de violent cu femeile. Mama artistului dă cărţile pe faţă: „Cel mai mare defect al lui este...”
Ştefan Bănică Jr. a fost implicat în mai multe scandaluri monstru, unele dintre femeile cu care a avut o relaţie acuzându-l că era foarte agresiv şi violent fizic şi verbal. De curând, mama acestuia a mărturisit că Bănică jr. se pierde destul de repede cu firea.

”Cel mai mare defect al lui Ştefan este că e impulsiv. Dar îi trece repede”, a spus Sanda Liteanu, mama lui Ştefan Bănică Jr., la Europa FM. Printre victimele artistului se numără Andreea Marin, Cristina Ţopescu.

Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva: „Ştii şi tu că e varză! Nu trebuie să o încurajezi!” – FOTO&VIDEO

Ştefan Bănică, despre relaţia cu Lanivia Pârva: „Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără”

Cu ce-l dă gata Lavinia Pârva pe Ştefan Bănică!

În rol de vampă sexy! Uite cum arăta Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., la începutul carierei – FOTO

Cum arată acum Radu, băiatul de 14 ani al lui Ştefan Bănică Jr.!

Cum arată fosta iubită a lui Ştefan Bănică jr. E frumoasă foc!

După divorţul de Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin spunea  “Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divorţ.  Sunt lucruri mult mai grave de atât, care pot însoţi infidelitatea. De pildă agresivitatea, reacţiile necontrolate ale omului de lângă tine, mai ales când acestea se petrec sub ochii omuleţului de lângă tine”.

În trecut, Cristina Ţopescu a făcut câteva dezvăluiri şocante despre relaţia ei cu Ştefan Bănică Jr. „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”.