Ștefan Bănică Jr. face lumină în cazul scandalului cu Adriana Nicolae

Apropo.ro / 04.07.2012, 16:40
Ștefan Bănică Jr. face lumină în cazul scandalului cu Adriana Nicolae
Ștefan Bănică Jr. a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care se presupune că ar fi tatăl copilului Adrianei Nicolae.

Ștefan Bănică Jr. a acordat un interviu în studioul Europa FM, cu ocazia lansării noului single „Nu e prea târziu”, unde a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat fără voia sa: cine este tatăl copilului Adrianei Nicolae.

„Pentru cei care cred că nu există vreo atitudine din partea mea în această situație se înșală amarnic. Atitudinea a existat din momentul apariției acestei știri cu domnișoara Adriana Nicolae, în care eu aș fi presuspusul tată al copilului ei. Ziarul care a publicat această știre atunci, are un proces pe rol care este în desfășurare. Consider că am lămurit de la început acest subiect, atunci când am intenționat să fac testul de paternitate, în direct, într-o emisiune, dar nu a vrut nimeni”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Cântărețul a precizat că i-a cerut Adrianei să facă un test de paternitate, dar aceasta a refuzat.

„Domnișoara Nicolae a dat un interviu, care este citat în proces, în care a recunoscut faptul că acest copil nu este al meu. Soția mea a întrebat-o public acest lucru. În momentul în care ea a refuzat să răspundă, există două variante: ori ea a primit o sumă de bani de la ziarul care a pornit acest scandal, ori responsabilitatea ei este egală cu zero, mai ales când implici o familie în așa ceva. Pe cei care sunt foarte interesați de acest subiect, îi sfătuiesc să-și vadă de familiile și problemele lor”, a mai adăugat Ștefan Bănică Jr.