Stefan Banica Jr., implicat intr-un accident auto! S-a ales cu dosar penal

Apropo.ro / 12.09.2011, 17:17
Stefan Banica Jr., implicat intr-un accident auto! S-a ales cu dosar penal
Stefan Banica Jr. a fost implicat, ieri, intr-un accident auto, in urma caruia o femeie a ajuns la spital.

Stefan Banica Jr. s-a ales cu dosar penal in urma accidentului de masina in care a fost implicat ieri, pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti.

Sotul Andreei Marin este acuzat de vatamare corporala din culpa, dupa ce soferita cu care s-a ciocnit a ajuns aseara la Urgenta la Spitalul Floreasca.

Incadrarea juridica va fi facuta abia dupa ce va fi cunoscut numarul zilelor de ingrijire medicala de care va avea nevoie aceasta.

Stefan Banica Jr., acuzat de vatamare corporala

I-a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, desi nu el a fost cel care a provocat accidentul. Artistul a fost implicat intr-un accident pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala”, a declarat Ioana Stancu, purtator de cuvant la Politia Rutiera a Capitalei, citata de presa locala.

Iulia C. (26 de ani) se afla la volanul autoturismului sau cand, din cauza unei manevre imprudente, a busit bolidul lui Stefan.

Atat cantaretul cat si Iulia C. si prietenul acesteia, care se afla cu ea in masina, au dat declaratii in fata politistilor, anchetatorii stabilind ca soferita a fost cea neatenta in trafic.