Ştefan Bănică sărbătoreşte femeia, pe 5 şi 6 martie, cu cele mai frumoase cântece de dragoste

Apropo.ro / 04.02.2015, 11:16
Ştefan Bănică sărbătoreşte femeia, pe 5 şi 6 martie, cu cele mai frumoase cântece de dragoste
Ştefan Bănică susţine în lună martie, pentru al cincilea an consecutiv, două concerte acustice de excepţie, dedicate Zilei Femeii. Spectacolele vor avea loc pe 5 şi 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura “Te iubesc, femeie!".

Cu acest prilej, Ştefan Bănică aduce în dar doamnelor şi domnişoarelor un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste, hituri binecunoscute şi aşteptate de public de fiecare dată, dar şi cântece noi sau piese care i-au marcat cariera impresionantă de peste 25 de ani.

“Vă aşteptam să vedeţi un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv şi mă bucur că ne întâlnim din nou la concertele dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. Voi aţi făcut posibile aceste întâlniri ale noastre la concertele din lună martie, an de an aţi fost alături de noi. Aştept cu drag să ne întâlnim şi să cântăm împreună cele mai frumoase cântece de dragoste, pe 5 & 6 martie”, declară Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional, staţia de metrou Unirii 2 şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

“Te iubesc, femeie!” – un concert de suflet, pe care nu-l vei uita curând!

www.stefanbanica.ro
www.facebook.com/StefanBanicaOfficial