Ştefan Bănică: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

De: Alexandra Necsoiu / 02.10.2018, 10:22
Ştefan Bănică: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”
Ştefan Bănică, unul dintre cei patru juraţi X Factor, va avea parte de momente emoţionante în cadrul celei de-a şasea ediţii a show-ului, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. Artistul mărturiseşte că s-a regăsit cumva în povestea unuia dintre concurenţi.

Valentin Paraschiv are 18 ani, vine din Galaţi şi spune că muzica este visul lui, chiar dacă tatăl său nu are încredere în talentul său. Tânărul participă la X Factor ca să-i demonstreze tatălui că este foarte bun şi speră ca, astfel, să ajungă să fie mândru de el. Valentin alege să interpreteze o melodie rock’n roll, dar juraţii au fost cu adevărat impresionaţi de povestea lui.

”M-ai atins cu această problemă tată-fiu. Şi eu am un băiat de 16 ani care vrea să meargă pe acelaşi drum ca şi mine. Vă spun, domnule, că acest băiat al dumneavoastră merită să-i acordaţi încredere. Eu cred că el vă are ca model. Am aceeaşi problemă, sunt un tip exigent cu fiul meu, îmi doresc tot ce e mai bine pentru el. Dar puteţi să fiţi mândru de el, cu sau fără X Factor”, spune Ştefan Bănică.

Care va fi reacţia celorlaţi juraţi la povestea lui Valentin şi dacă va reuşi tânărul să-şi mulţumească tatăl, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.