Ştefan Bănică, surprins de o concurentă X Factor: “Eşti ca o bombă cu ceas”

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:09
Ştefan Bănică, surprins de o concurentă X Factor: “Eşti ca o bombă cu ceas”
Aşteptarea a luat sfârşit! Cel de-al optulea sezon X Factor are marea premieră diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 şi vine cu noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie descoperite şi momente care vor emoţiona profund. Surprizele se vor ţine lanţ şi ele vor fi trăite atât de juraţi şi de prezentatori, cât şi de telespectatori.

Anda Ioana Arsintioaia Cheche una dintre concurentele care urcă diseară pe scena X Factor, are 14 ani, este din Bucureşti şi mărturiseşte că toată lumea o întreabă dacă este româncă. Anda a fost abandonată la naştere şi adoptată de cei care îi sunt şi astăzi părinţi: ”Părinţii mei care m-au adoptat încă de la naştere sunt români, deci şi eu mă consider româncă. Altfel, nu ştiu exact ce gene am, pentru că cine m-a născut m-a abandonat în spital”.

Concurenta, care este susţinută în culise de părinţii ei, dar şi de Vlad Drăgulin şi Mihai Bendeac,  recunoaşte că are mari emoţii înainte să urce pe scena X Factor. La final însă va înfrunta o reacţie neaşteptată din partea juriului: ”Eşti ca o bombă cu ceas”, îi spune Ştefan Bănică.
Cum se va descurca Anda Ioana Arsintioaia Cheche pe scena X Factor şi care va fi reacţia juriului după ce ea interpretează piesa ”Seven Nation Army”, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul marii premiere X Factor.