Ștefan Bănică susține concerte de Ziua Femeii, pe 5 și 6 martie

De: Carmen Ulian / 27.02.2015, 11:00
Ștefan Bănică susține concerte de Ziua Femeii, pe 5 și 6 martie
Ștefan Bănică susține, pentru al cincilea an consecutiv, concerte acustice la Circ & Variete Globus din București, pe 5 și 6 martie, de la ora 19.30. Pe 28 februarie va încânta publicul cu muzica sa într-un alt concert ce va avea loc într-un mall din Capitală.

Ștefan Bănică va concerta sâmbătă, 28 februarie, de la ora 19.00, în Sun Plaza Shopping Center din București, în cadrul unui eveniment aniversar care va include momente artistice inedite, surprize și premii.

La concertul „Te iubesc, femeie!”, Ștefan Bănică va oferi publicului atât hituri, melodii care i-au marcat cariera de peste 25 de ani, cât și piese noi, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

„Vă așteptăm să vedeți un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv și mă bucur că ne întâlnim din nou la concertele dedicate doamnelor și domnișoarelor, dar nu numai. Voi ați făcut posibile aceste întâlniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an ați fost alături de noi. Aștept cu drag să ne întâlnim și să cântăm împreună cele mai frumoase cântece de dragoste, pe 5 și 6 martie”, a declarat Ștefan Bănică.

Biletele pentru cele două concerte se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Național, stația de metrou Unirii 2, precum și online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, cu o carieră de peste 25 de ani în muzică, teatru, film și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România.