Ştefan Bănică susţine un Concert extraordinar de Crăciun 2021 pe 25 decembrie, la Antena 1

De: Ana Obretin / 20.12.2021, 15:51
Ştefan Bănică susţine un Concert extraordinar de Crăciun 2021 pe 25 decembrie, la Antena 1

Ștefan Bănică susţine un Concert extraordinar de Crăciun 2021, realizat în exclusivitate pentru televiziune, pe 25 decembrie, la Antena 1.

Ștefan Bănică continuă astfel tradiția concertelor de Crăciun pe care le susține de 20 de ani consecutiv. Anul acesta va fi un concert live, realizat pentru televiziune, în premieră într-un platou TV.

Un spectacol cu multă emoție, energie, bucurie, magie și cu invitați speciali: Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Elwira și Mihai Petre, Simona Gherghe. Concertul va fi difuzat de la ora 23.45, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„Știu că publicul meu aştepta de mai multă vreme un semn de la mine referitor la concertul de Crăciun din acest an. Am primit foarte multe mesaje de la cei care doreau să vină la concertul de Crăciun, atât din ţară, cât şi din afara ţării. Anii trecuţi, mulţi dintre cei care nu locuiau în Bucureşti îşi programau chiar şi concediile în aşa fel încât să ajungă la concertele mele de la Sala Palatului. Şi era extrem de măgulitor, dar, în acelaşi timp, era şi o responsabililitate faţă de publicul meu şi faţă de această producţie uriaşă, care este concertul de Crăciun”, a spus Ștefan Bănică.

Acesta a spus că a sperat până în ultima clipă că va putea organiza tradiţionalul concert de Crăciun la Sala Palatului din București, dar a fost nevoit să anuleze, din cauza restricțiilor.

„Am decis, din respect pentru tot ce-am realizat în aceşti ani, pentru publicul meu şi pentru munca enormă care se află în spatele organizării unui astfel de eveniment, să nu facem acest spectacol la Sala Palatului cu jumătăţi de măsură. În paralel, lunile astea m-am gândit la mai multe soluţii ca să ducem mai departe tradiţia concertului de Crăciun şi, aşa cum am făcut şi anul trecut, am recurs la soluţia înregistrării, de această dată a unui concert live, în premieră, într-un platou de televiziune, cu un public extrem de restrâns. Acesta va fi cadoul pe care îl facem în noaptea de Crăciun tuturor celor care iubesc concertele noastre. Şi astfel menţinem tradiţia concertelor de Crăciun, care au intrat în casele voastre prin intermediul televiziunii în fiecare an, timp de 20 de ani neîntrerupti, chiar dacă în ultimii doi ani, din cauza situatiei prin care trecem, nu am mai concertat la Sala Palatului”, a încheiat acesta.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate TV, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai complecşi şi iubiţi artişti din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun – peste 76 de show-uri sold out la Sala Palatului – cea mai longevivă şi complexă producţie muzicală a unui artist român, o adevărată tradiţie. A deschis drumul producţiilor muzicale de amploare din România. Are 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur şi 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, și peste 30 de roluri în film şi teatru.