Ştefan Bãnicã, uluit de o concurentã „X Factor”: „Eşti de pe altã planetã! Eşti bombã cu ceas”

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 10:41
Ştefan Bãnicã, uluit de o concurentã „X Factor”: „Eşti de pe altã planetã! Eşti bombã cu ceas”
Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr., puşi în faţa unei apariţii cu totul şi cu totul speciale marţea aceasta, la „X Factor”! Bella Santiago, o tânãră de 28 de ani, i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încã de la primii sãi paşi pe scenã.

„Are deja o atitudine de divã!”, a remarcat Delia, iar Ştefan Bãnicã nu s-a sfiit sã îi mãrturiseascã: „Eşti bombã cu ceas! Eşti de pe altã planetã!”, i-a mai spus juratul „X Factor”. Dacã a reuşit Bella sã îi cucereascã şi pe ceilalţi doi juraţi şi dacă a reuşit să câştige şi voturile lor, telespectatorii vor afla marţea aceasta, de la 20:00, în cadrul celui mai nou sezon „X Factor”, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marţi, de la 20:00, la Antena 1.