Ştefan Bănică va cânta cu Oana Sîrbu la “Te cunosc de undeva!”

Apropo.ro / 02.04.2015, 11:15
Ştefan Bănică va cânta cu Oana Sîrbu la “Te cunosc de undeva!”
Moment istoric, sâmbătă, 4 aprilie, la show-ul transformărilor. Oana Sîrbu se transformă în Ştefan Bănică şi va cânta, alături de original, la “Te cunosc de undeva!”.
“A fost o experienţă minunată! Am simţit o energie aparte şi am fost mândră să fiu cu Ştefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment, datorită formatului acestei ediţii a show-ului “Te cunosc de undeva!”, care include momentul “în oglindă”, spune Oana Sîrbu.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Cum a reacţionat Ştefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în… el, ne povesteşte tot ea. “A zis “hopa, tată!”, imitându-l pe Puiu Călinescu”, mai spune Oana, amuzată.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana şi Ştefan au făcut două repetiţii. Una la platouri, în ziua filmării, şi o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra. “A trebuit să repetăm piesele lui, şi “Ani de liceu”, moment mult aşteptat de cei care iubesc “Liceenii”, inclusiv de publicul „Te cunosc de undeva!”. Apoi mi-a zis că el va sta “cuminte” şi eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc şi fragmente din concerte”, ne mai dezvăluie Oana din culisele repetiţiilor.