„Ștefan este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților”

Apropo.ro / 30.01.2013, 10:00
Ștefan Stan și Andreea Mantea au dezvăluit cum au ajuns să formeze un cuplu și cum au primit familiile și prietenii lor vestea.

„Prima dată, m-a cucerit ea pe mine și apoi eu am trecut „la atac”. (râde) Nu știu cum am re­ușit. Am fost eu. Dar nu cred că e încă finalizată „cucerirea”. Relația noastră se consolidează pe zi ce trece. E-adevărat că a fost și o dedicație la mij­loc. Melodia care a impresionat-o, a emoționat-o și care i-a cucerit inima a fost „Ea nu mai vine”. Eu tocmai o lansasem pe piață, i-am dat-o ca s-o ascul­te și i-a plăcut. Mi-a spus mai târziu că asta i-a atras atenția asupra mea”, a spus Ștefan Stan pentru revista OK.

Andreea Mantea, alături de Ștefan Stan

„Toți cei apropiați nouă au fost foarte sur­prinși. De fapt, și noi am fost puțin surprinși că s-a întâmplat totul atât de repede. Cât despre familie, nu am auzit comentarii. Dar este pentru prima dată când merg cu un bărbat acasă și îl prezint drept pri­etenul meu, și nu ca pe un amic sau coleg. Tata a zâmbit, ceea ce e un semn bun”, a declarat Andreea Mantea.

Autor Anca Ionescu