Stefan Iordache si Andreea Marin in film

Apropo.ro / 15.04.2002, 12:21
Stefan Iordache si Andreea Marin in film
Regizorul Sinisa Dragin (proaspat premiat la Rotterdam pentru filmul "In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura") l-a transformat pe Stefan Iordache, pana in urma cu doua saptamani, intr-un boschetar batran, intors din Siberia dupa 50 de ani de detentie. Filmul "Faraonul", pe al carui generic


Regizorul Sinisa Dragin (proaspat premiat la Rotterdam pentru filmul „In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura”) l-a transformat pe Stefan Iordache, pana in urma cu doua saptamani, intr-un boschetar batran, intors din Siberia dupa 50 de ani de detentie.

Filmul „Faraonul”, pe al carui generic se afla si numele apreciatului operator Alexandru Solomon, cuprinde si o scena in care personajul lui Iordache ajunge la Televiziunea romana, la emisiunea „Surprize, surprize…”. Realizatoarea emisiunii, Andreea Marin, i-a pregatit fostului detinut politic reintalnirea emotionanta cu un vechi prieten. In rolul Andreei Marin: Andreea Marin! „E buna, e calda, e desteapta”, a spus Stefan Iordache despre domnisoara „Surprize…”. „Noi ne-am mai intalnit la inceputul anului, cand am complotat ca sa-i fac o surpriza unui prieten, in emisiunea ei”. In „Faraonul” mai joaca, printre altii, Olga Tudorache si tanara Adriana Butoi.

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: