Stefan Musca, „A New Beginning” la Bucharest Fashion Week! (Foto)

Apropo.ro / 13.11.2008, 16:39
Rin Grand Hotel gazduieste, in perioada 12-16 noiembrie, cea de-a 10-a editie a Bucharest Fashion Week.

Rin Grand Hotel gazduieste, in perioada 12-16 noiembrie, cea de-a 10-a editie a Bucharest Fashion Week.

Ca in fiecare toamna, cele mai importante nume din lumea modei romanesti, dar si de peste hotare, isi vor prezenta noile colectii.

Laura Olteanu, Catalin Botezatu, Zina Dumitrescu, Stefan Musca, Mihai Albu sunt doar cativa dintre designerii care isi vor prezenta colectiile pe parcursul celor 5 zile de festival.

Si cei mici vor avea parte de o prezentare destinata lor, branduri precum Crido Kids sau Zig-Zag vor aduce pe podium nu numai cele mai noi tendinte in vestimentatie dar si viitoare talente ale modeling-ului romanesc.

Organizatorii Bucharest Fashion Week isi propun ca Top Model Romania, concursul cu traditie desfasurat in cadrul evenimentului, sa le premieze pe cele care au toate calitatile necesare pentru a deveni modele de renume international.

Totodata, concursul este o oportunitate de lansare pentru castigatoare, Bucharest Fashion Week fiind transmis in peste 140 de tari.

Evenimentul se va incheia cu Romanian Fashion Awards, gala prin care Fashion TV isi doreste sa marcheze sfarsitul inca unui an al modei si modelingului din Romania, prin desemnarea celor care s-au facut remarcati si au contribuit la conferirea unor standarde internationale acestui domeniu.

 

Printre cei ce si-au prezentat colectiile in prima seara a festivalului se numara, Laura Olteanu, Mihai Albu, Stefan Musca, Benvenutti, Veronese si Nelmar.

Stefan Musca s-a facut remarcat cu colectia "A New Beginning".

In ultimele tendinte internationale, tinutele prezentate, de la sport si casual la haute-couture, cu croieli ultramoderne si realizate din materiale precum stofa, denim, tafta, matase si piele, au atras atentia tuturor celor prezenti miercuri seara la Rin Grand Hotel.

Vedetele colectei au fost Dani Otil, Razva Simion, alaturi de proaspata lor colega, Daniela Crudu.

Eu ii imbrac de doua luni de zile, si avem o colaborare foarte buna profesional, si nu numai. Chiar ei mi-au propus sa faca acest lucru pentru mine, fiindca, de obicei, oamenilor le place ceea ce fac eu", a declarat designerul.

Am lasat aerul meu temperat si cuminte, devenind mai consumabil, pentru ca fusesem acuzat de extremismul meu, iar acum am vrut sa ma adresez unui public cat mai larg. Intotdeauna eu am fost fix in ton cu ce se intampla afara, cu vreo doi ani înainte de a aparea ceva in Romania, pentru ca, din educatie si informatie omul nu e invatat la noi ce e la moda, neavand acces decat la cei care s-au postat sus, asezandu-se, cativa, in diverse bisericute", a spus Stefan Musca despre noua colectie.

 

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DE LA EVENIMENT!

Dani Otil

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

Comedia Electorala