Stefan Nagy, fostul component al trupei Semnal M a trecut la muzica tanara: 3Elle!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 01.10.2011, 14:00
Cele trei componente ale trupei 3Elle Ruxi, Anamaria si Agnes se bucura de succes cu piesa "Crazy Love" si si-au propus sa cucereasca Italia.

Ele au devenit deja cunoscute in Ungaria, unde de aproape 2 luni incoace au solicitari pentru concerte in fiecare week-end.

Fetele sunt sustinute de fostul baterist al trupei „Semnal M”, Stefan Nagy, care a acumulat o intreaga experienta pe scena, asa ca acum le-o impartaseste si celor trei componente ale trupei 3Elle.

„Fane Nagy este mereu alaturi de noi si are incredere in calitatile noastre. El ne spune mereu ca pentru a lansa o trupa de fete este nevoie de o intreaga echipa serioasa care sa ne formeze o buna educatie muzicala si ca principalele calitati pe care trebuie sa le aiba cantaretele sunt talentul si implicarea totala in munca, asa ca il ascultam cu atentie pentru ca ne dorim sa ajungem cat mai sus. Reactiile sunt pozitive atunci cand ne urcam pe scena, ceea ce ne incurajeaza si mai mult sa mergem mai departe. Va indemnam sa ne cautati pe Facebook si pe Youtube pentru a ne asculta piesele si a ne vedea in concerte. Nu o sa fiti dezamagiti!”, spun fetele de la 3Elle.

In perioada urmatoare, agenda trupei 3Elle nu e deloc de neglijat.

Sambata, 1 octombrie si duminica, pe 2 octombrie, Ruxi, Anamaria si Agnes au doua cantari la Cluj, pe langa acestea, pe 1 octombrie mai au un concert la club Cinema Covasna Sf. Gheorghe, pe 7 octombrie fetele se opresc in Arad, pe 13 octombrie canta la Timisoara in club Heaven, pe 15 octombrie merg din nou in Ungaria, unde vor sustine un recital la club Black Magic si pe 16 octombrie mai au un concert la Cluj.

La sfarsitul lunii octombrie, trupa 3Elle va pleca in Italia, unde a fost solicitata sa sustina un concert, dar si sa realizeze un shooting pentru o firma de publicitate. Fetele de-abia asteapta sa ajunga in Peninsula , caci spera sa aiba si putin timp de shopping.