Stefan Radu vrea sa fie titular la Lazio

De: Mirel Mircea / 30.01.2008, 10:00
Stefan Radu vrea sa fie titular la Lazio
Ex-dinamovistul Stefan Radu a declarat la prezentarea oficiala ca a venit la Lazio pentru a juca si nu pentru a fi rezerva

Ex-dinamovistul Stefan Radu a declarat la prezentarea oficiala ca a venit la Lazio pentru a juca si nu pentru a fi rezerva.

"Sunt aici pentru a juca, nu ca sa stau rezerva. Baietii m-au primit bine si sunt fericit ca am ajus la Lazio. Este un club important. Voi juca intr-o echipa puternica, care a meritat sa invinga Dinamo in preliminariile Ligii Campionilor", a spus Radu.

La randul sau presedintele Claudio Lotito spune ca transferul fundasului roman a fost extrem de dificil, fiindu-i necesare doua nopti pentru a-i convinge pe oficialii dinamovisti sa-l cedeze pe fundasul roman.

"M-am gandit zile si nopti la cum sa intarim echipa si in cele din urma m-am oprit la Stefan Radu. Am avut nevoie de doua nopti pentru a-i convinge pe cei de la Dinamo sa semneze acordul. Acum putem spune ca Radu este jucatorul lui Lazio. Este un jucator polivalent, poate juca fundas central sau stanga. Este tanar si poate face parte dintr-un proiect de viitor al clubului. Radu este un tanar care ne-a placut, cu mare potential tehnic si cu un caracter aparte", a spus Lotito.