Stefan Stan este „Vocea Romaniei”!

Apropo.ro / 27.12.2011, 10:00
Stefan Stan este
Publicul a ales: Stefan Stan este "Vocea Romaniei"! Afla cum s-a desfasurat finala celui mai tare concurs de talente Romania.

Ieri, 26 decembrie 2011, a avut loc finala primei editii a show-ului „Vocea Romaniei” unde Cristian Sanda (echipa Moga), Iuliana Puschila (echipa Brenciu), Dragos Chircu (echipa Loredana) si Stefan Stan (echipa Smiley) s-au duelat a doua zi de Craciun pentru a castiga marele premiu de 100.000 de euro.

Fata de celelalte editii, finala „Vocea Romaniei” a fost un show electrizant unde publicul a putut urmari dueluri cu Cristian Sanda alaturi de Felicia Filip, Dragos Chircu alaturi de Pepe, Iuliana Puschila alaturi de Voltaj iar Stefan Stan alaturi de Andra.

Printre vedete, finalistii au cantat si melodii alaturi de antrenori lor piese precum „Time of my life” (Brenciu si Iuliana Puschila), „Time to say goodbye” (Loredana si Dragos Chircu), „Satisfaction” (Smiley si Stefan Stan) si „Tot mai sus” (Moga si Cristian Sanda).

Stefan Stan

Finala Vocea Romaniei a fost unul dintre cele mai tari evenimente ale anului 2011, lasand la o parte vedetele de pe scena, in public fiind „zariti” vedete autohtone precum Daniel Niculae, Cristi Chivu si sotia sa Adelina, Dana Rogoz, Adela Popescu si multi altii.

Dupa fel de fel de show-uri facute pe scena „Vocea Romaniei”, ultima prestatie a fost efectuata de catre cei patru antrenori, care au cantat impreuna Queen – „We are the champions”.

Dupa numeroase dueluri, lacrimi si emotii iata ca publicul a decis iar voturile l-au consacrat pe Stefan Stan drept „Vocea Romaniei” (prima editie), castigatorul celor 100.000 de euro.

Stefan Stan, in varsta de 34 de ani, a fost desemnat si „cel mai sexy concurent de la Vocea Romaniei„, in urma unui sondaj de pe perfecte.ro, acesta imbunatatindu-si de la o emisiune la alta atat sarmul cat si vocea.