Stefan Stan: „Niciodata nu e prea tarziu sa iti urmezi visul”

Apropo.ro / 11.01.2012, 14:30
Stefan Stan:
Stefan Stan a stat de vorba cu protvmagazin.ro si a povestit despre implinirile sale, despre familie si despre ce a insemnat pentru el "Vocea Romaniei".

Castigatorul concursului „Vocea Romaniei” Stefan Stan se declara un norocos, iar viata lui s-a schimbat de cand a primit marele titlu.

Protvmagazin a stat de vorba cu marele castigator, care nu se ascunde cu trecutul sau, ci prefera sa dea cartile pe fata.

Protvmagazin: Stefan, te-ai inscris la concurs pentru faima, bani sau pentru experinta pur si simplu ?

Stefan Stan: M-am inscris din curiozitate si la insistentele prietenilor. „Vocea Romaniei” este primul concurs din viata mea si am vrut sa vad ce inseamna aceasta experienta.

Protvmagazin: Cand ai crezut ca vei castiga?

Stefan Stan: In momentul in care Pavel Bartos mi-a strigat numele in finala. Sunt un om simplu, carismatic si, in primul rand, sincer, iar oamenii de acasa cred ca au simtit asta si m-au votat.

Stefan Stan si Smiley

Protvmagazin: Cum crezi ca va fi viata ta dupa aceasta experienta?

Stefan Stan: La 16 ani am lucrat pe santier, apoi la o fabrica de aparate de aer conditionat, am plecat apoi in America. Insa, odata cu „Vocea Romaniei”, sunt sigur ca viata mea nu va mai fi la fel. Am intalnit multi oameni si am avut sansa de a fi ascultat de milioane de oameni. Acum, e adevarat, am mult mai putin timp pentru mine, dar ma bucur ca am ce sa ofer publicului meu.

Protvmagazin: Ai 34 de ani. E tarziu sau nu pentru o cariera in muzica?

Stefan Stan: Niciodata nu e prea tarziu sa iti urmezi visul! Am avut momente in care nici eu nu am crezut ca se mai poate, dar „Vocea Romaniei” mi-a dovedit contrariul.

Protvmagazin: Care este acum cel mai mare vis al lui Stefan Stan?

Stefan Stan: Sa pot ajuta oameni care au nevoie, sa-mi intemeiez o familie si sa fiu sanatos.

Citeste mai multe detalii despre interviul cu Stefan Stan „Vocea Romaniei”, pe protvmagazin.ro