Ștefan Stan și Andreea Mantea au planificat data cununiei civile

Apropo.ro / 08.04.2013, 11:45
Ștefan Stan și Andreea Mantea au planificat data cununiei civile
Ștefan Stan și Andreea Mantea s-au programat la Primărie pentru cununia civilă. Nașul Cristian Popescu Piedone ne spune data evenimentului.

După patru luni de relație, Ștefan Stan și Andreea Mantea s-au logodit. Andreea a primit inelul de logodnă, cu diamante, de la Stan și au planificat și care va fi data cununiei civile.

Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone le va fi naș, alături de soția sa.

Băiatul meu este prieten bun cu Ștefan, la fel și Cătălin Măruță. Ei m-au rugat să accept să-i nășesc. Am 110 fini și pot spune că am mână bună. Nici o pereche nu s-a despărțit„, a declarat primarul.

Dacă se iubesc, asta e. Niciodată nu știi când te lovește piticul. Peste o lună, adică imediat după Paște, va avea loc cununia civilă. Petrecerea de după va fi organizată la un restaurant din sectorul 4, pe care îl vom alege împreună. Nunta o vor face fie la toamnă, fie anul viitor. Cadoul din partea mea va fi unul consistent, pentru casă nouă, însă nu m-am gândit încă la ceva anume. Trebuie să mă consult cu soția„, a mai spus Piedone.

Andreea și Ștefan vor spune „da” chiar în fața nașului lor, care va oficia căsătoria de la starea civilă.

Cristian Popescu Piedone va mai avea parte de un eveniment emoționant înaintea cununiei lui Ștean cu Andreea – cununia civilă a fiului său Vlad, care se însoară vineri, în cadrul unei ceremonii oficiate de tatăl său.