Stefan Stoica: Am demonstrat ca suntem corecti

Apropo.ro / 01.12.2007, 16:21
Stefan Stoica: Am demonstrat ca suntem corecti
Antrenorul Stefan Stoica a declarat, vineri, dupa partida cu Steaua, ca echipa Gloria Buzau merita cel putin un egal în acest meci

Stefan Stoica: Am demonstrat ca suntem corecti

Antrenorul Stefan Stoica a declarat, vineri, dupa partida cu Steaua, contând pentru ultima etapa a turului Ligii I, ca echipa Gloria Buzau merita cel putin un egal în acest meci, si ca a decis sa nu-i foloseasca pe jucatorii împrumutati de la gruparea bucuresteana pentru a nu exista suspiciuni.

"Nu am vrut sa-i introduc pe jucatorii împrumutati de la Steaua din doua motive: sa nu se creada ca nu-si vor apara corect sansele si, cel mai mult, ca sa-i scap de o grija, sa nu aiba stres ca la o eventuala înfrângere sa se spuna ca au fost împotriva Gloriei. Cred ca am procedat corect. Nu este problema mea situatia Stelei, eu apar Buzaul. Avem un pariu sa ramânem în Liga I. Steaua are un an mai greu dar sper sa-si revina. S-a jucat corect si noi meritam cel putin un egal", a spus Stoica.

Tehnicianul formatiei buzoiene a afirmat ca este multumit cu remiza înregistrata în aceasta partida, dupa ce jucatorii Gloriei au fost suspectati ca nu-si vor apara corect sansele împotriva Stelei. "Sunt multumit ca am scos un punct în fata uneia dintre cele mai puternice echipe. Chiar daca uneori am fost obligati sa cedam initiativa, am avut ocazii mai clare si am fost mai rapizi. Îmi pare bine ca a iesit asa, pentru ca unii oameni de rea credinta spuneau ca este blat. Niciun patron nu poate sa vina sa spuna ca trebuie sa piedem, nu am spus niciodata asa ceva vreunui jucator, nu am fost implicat în asa ceva si ma bucur ca am marcat, ca sa demonstram ca suntem corecti", a completat Stoica.

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, vineri, în deplasare, în compania formatiei Gloria Buzau, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.