Ștefan Stoica: Universitatea Craiova va avea o iarna liniștita

Apropo.ro / 18.11.2006, 14:17
Ștefan Stoica: Universitatea Craiova va avea o iarna liniștita
Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Ștefan Stoica, a declarat ca formația sa va avea o iarna liniștita, dupa ce a reușit sa acumuleze 22 de puncte în clasamentul Ligii I, în urma victoriei obținute, vineri, pe teren propriu, în fața formației

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Ștefan Stoica, a declarat ca formația sa va avea o iarna liniștita, dupa ce a reușit sa acumuleze 22 de puncte în clasamentul Ligii I, în urma victoriei obținute, vineri, pe teren propriu, în fața formației Farul Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sunt bucuros, cu victoria de astazi am reușit sa acumulam 22 de puncte. Vom avea o iarna mai liniștita și, prin munca și seriozitate, putem în retur sa avem o evoluție mai buna”, a spus tehnicianul.

Patronul Universitații Craiova, Adrian Mititelu, a precizat ca echipa a câștigat teri puncte importante. „Avem 22 de puncte și cred ca i-am demonstrat lui Costica Ștefanescu, care a spus atunci când a plecat de la noi ca nu vom face baremul în tot campionatul, ca Universitatea cu aceasta echipa poate fi sus în clasament. Mergem la Arad sa nu pierdem. De obicei, avantajul a fost de partea noastra”, a spus oficialul craiovean.

Autorul golului din meciul cu Farul, Robert Saceanu i-a dedicat reușita sa antrenorului Ștefan Stoica. „Aș vrea ca de acum înainte sa nu avem un joc prea stralucit, dar sa câștigam toate punctele”.

Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formația Farul Constan?a, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Mediafax