Stefania Fernandez, Miss Venezuela, este noua Miss Universe 2009

Apropo.ro / 24.08.2009, 12:55
Stefania Fernandez, reprezentanta Venezuelei in concursul de frumusete, a fost aleasa Miss Universe 2009. Vezi foto si video.

Stefania Fernandez, reprezentanta Venezuelei in concursul de frumusete, a fost aleasa Miss Universe 2009.

In varsta de 18 ani, Stefania a fost desemnata in cadrul unei ceremonii organizate in Bahamas, la Nassau, cea mai frumoasa femeie din lume si cea care va purta cu mandrie coroana de Miss Universe 2009, editia cu numarul 58.

Miss Venezuela si Miss Universe 2009 a fost incoronata de Dayana Mendoza, castigatoarea titlului de miss de anul trecut (originara tot din Venezuela).

Stefania a declarat in cadrul concursului de frumusete ca isi doreste sa studieze Relatii Internationale.

Concursul televizat a fost urmarit de circa un miliard de oameni din toate colturile lumii. Dupa incoronare, toti au fost martorii emotiilor castigatoarei care si-a scapat pe jos coronita proaspat castigata.

Stefania Fernandez s-a ales in urma concursului de frumusete, pe langa titlu, cu o suma de bani pe care nu a facut-o publica, o vacanta de cinci zile pentru doua persoane in Bahamas, bijuterii, haine, dar si 100.000 de dolari pentru a studia actoria in New York.

GALERIE FOTO

miss venezuela

 

 

Miss Universe 2009 – Prezentarea participantelor de pe tare.ro

 

Despre candidate si castigatoare

– Venezuela a castigat titlul de Miss pentru a sasea oara de cand participa la Miss Universe, si pentru a doua oara consecutiv;

– Venezuela a castigat primul titlu de Miss Universe in 1986 prin participarea Barbarei Palacios;

– Kosovo a participat pentru al doilea an la Miss Universe si reuseste sa se claseze printre primele locuri;

– Australia a castigat ultima oara cu Jennifer Hawkins in 2004;

– USA s-a clasat in Top 10 pentru al doilea an consecutiv. 

Constantin Elena Banica, reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2009

Romania a avut o participanta in cadrul Miss Universe 2009 pe Constantin Elena Banica din Piatra Neamt care insa nu s-a clasat in primele 15 locuri.

Constantin Elena s-a nascut pe 20 mai 1989, la Piatra Neamt, unde a absolvit Colegiul National "Calistrat Hogas", iar in prezent este sudenta in anul II la Facultatea de Drept. Isi doreste sa ajunga prezentatoare tv si chiar sa aiba propria sa emisiune.

constantin elena

Despre Stefania Fernandez

Stefania Fernandez, Miss Universe 2009, vine din Merida, Vezuela. Pe langa titlul de Miss, ea a mai castigat si alte premii precum: "Miss Eleganta", "Best Body" si "Best Face".

Stefania are la origini influente galice, rusesti, ukraeniene si poloneze. Practica inotul si tenisul de camp. Ea nu a fost descurajata de problemele familiale, mama ei a fost rapita in 2005 pentru cinci zile, si si-a continuat visul.

miss universe 2009 stefania fernandez

Clasament Miss Universe 2009:

Miss Universe – Miss Venezuela Stefania Fernandez

miss venezuela

Locul 1: Ada Aimee de la Cruz din Republica Dominicana

miss republica dominicana

Locul 2: Marigona Dragusha din Kosovo

miss kosovo

Locul 3: Rachel Rinch din Australia

miss australia

Locul 4: Mayra Matos din Puerto Rico

miss puerto rico

In Top 10 au reusit sa se clase concurente din tari precum Franta, Africa de Sud, Republica Ceha, Elvetia, USA, iar in Top 15, tari precum Albania, Belgia, Suedia, Croatia si Islanda.

MISS