Stela Popescu, despre dragostea vieţii ei: „Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi pleca în lume”

De: Cristiana Trifu / 24.11.2017, 10:39
Stela Popescu, despre dragostea vieţii ei: „Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi pleca în lume”
Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Stela Popescu s-a îndrăgostit la prima vedere de Puişor (Puiu Maximilian), aşa cum îl alinta, a renunţat la o căsnicie de 8 ani, a divorţat şi şi-a refăcut viaţa alături de bărbatul pe care avea să-l declare „sufletul meu pereche”.

Ultima apariţie a Stelei Popescu: „Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“ – VIDEO

Oana Pellea, despre ultima apariţie publică a Stelei Popescu: „Începuse să moară în faţa lor”

 Actriţa Stela Popescu a murit

STELA POPESCU – BIOGRAFIE, INFORMAŢII, POZE

Stela Popescu, avere fabuloasă: un bloc şi mai multe case. Imagini din interior

Genial! Motivul pentru care Stela Popescu şi-a respins admiratorii de când a rămas văduvă

Stela Popescu, despre dragostea vieţii ei, Puiu Maximilian. Mărturia emoţionantă a unei iubiri care a trecut graniţele timpului

Stela Popescu, drama din spatele zâmbetului! De ce nu a vrut niciodată copii

„Între noi a fost mai mult decât o căsătorie. Ştiu că se spune de suflete pereche, dar e adevărat. El nu se culca până nu veneam eu, indiferent la ce oră. Şi se trezea dimineaţa. El lucra de dimineaţă, la 6.30 îi duceam cafeluţa şi nu mai intram acolo să-l întrerup”, povestestea regretata actriţă. 

Momentul întâlnirii a fost parcă predestinat. „A citit un spectacol la teatru, m-a invitat în oraş să stăm de vorbă în continuare şi am simţit că ceva s-a petrecut. Nu ştiu ce e cu dragostea, e un lucru foarte interesant, e un fluid care se petrece între doi oameni, nu ştiu. Şi în clipa aceea eram măritată şi am simţit că acest om mi se potriveşte mie, că nu pot merge pe două drumuri cu el. Din clipa aceea totul a fost altfel”, spunea Stela Popescu.

„Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi pleca în lume”

Pentru actriţă, cel mai greu moment a fost cel în care şi-a pierdut jumătatea:  „Ştii, plecarea părinţilor vine cumva în normalitate, după copii. Tragic e când moare copilul şi trăiesc părinţii. Moartea unui bărbat în putere care înoată 10 km pe zi, care scria zilnic, care avea talent e o tragedie. O prietenă a venit să mă încurajeze după ce s-a prăpădit Puiu. Şi îi zic lasă că viaţa şterge, dar ea mi-a zis: . Îţi dai seama ce diferenţă. Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut nu numai ca soţ, a dispărut ca scop, nu ştiu cum să spun, şi în clipa în care a dispărut el totul s-a schimbat”