Stela Popescu şi Alexandru Arsinel, la “ Vrei să fii milionar?”

Apropo.ro / 12.04.2012, 06:00
Stela Popescu şi Alexandru Arsinel, la “ Vrei să fii milionar?”
Joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, veţi putea urmări o ediţie specială “Vrei să fii milionar?”, cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.

În Joia Mare, concurenţii de la „Vrei să fii milionar?” vor fi actorii Stela Popescu şi Alexandru Arsinel. Celebrul tandem de actori va face, ca de obicei, spectacol, dar nu pe scena teatrului, ci pe „hot seat”, faţă în faţă cu Virgil Ianţu. Cei doi comici vor încerca să răspundă la cât mai multe întrebări pentru a putea ajuta, cu banii câştigaţi, două familii nevoiaşe.
„Stela Popescu şi Alexandru Arşinel sunt doi oameni extrem de plăcuţi şi de iubiţi care s-au oferit să ajute prin prezenţa lor la două familii care se află într-o situaţie foarte dificilă. Am fost încântat să-i avem alături pe aceşti doi actori atât de iubiţi de marele public, au fost momente foarte amuzante în emisiune, pe care vă invit să le urmăriţi „, a spus Virgil Ianţu despre invitaţii speciali ai acestei ediţii „Vrei să fii milionar?”.
„Îmi este foarte drag Virgil Iantu şi urmăresc emisiunea de câte ori îmi permite timpul. Sunt impresionată să văd că există oameni foarte bine pregătiţi, participantţi la acest concurs, mai ales în vremurile în care trăim, când nu prea se mai pune preţ pe carte, pe cultură”, a declarat Stela Popescu.

Află cum s-au descurcat Stela Popescu şi Alexandru Arsinel pe scaunul Milionarului urmărind joi, 12 aprilie, de la 20.00, o ediţie specială a show-ului „Vrei să fii milionar?”.