Stelea a facut primul antrenament la Rapid

Apropo.ro / 29.01.2002, 11:22
Stelea a facut primul antrenament la Rapid
Fostul portar al formatiei spaniole UD Salamanca Bogdan Stelea a efectuat, luni dupa-amiaza, primul antrenament la noua sa echipa, Rapid Bucuresti. Stelea a sosit in tara simbata seara, iar duminica a asistat la meciul amical disputat, la Brasov, intre Rapid si Tractorul (scor 1-1).

Fostul portar al formatiei spaniole UD Salamanca Bogdan Stelea a efectuat, luni dupa-amiaza, primul antrenament la noua sa echipa, Rapid Bucuresti.

Stelea a sosit in tara simbata seara, iar duminica a asistat la meciul amical disputat, la Brasov, intre Rapid si Tractorul (scor 1-1).

Stelea s-a pregatit singur, la baza sportiva Pro Rapid, sub indrumarea antrenorului de portari Marian Ionita. Restul jucatorilor echipei Rapid, care au revenit in Bucuresti dupa stagiul montan de la Poiana Brasov, se vor reuni miercuri dupa-amiaza pentru a-si relua antrenamentele, iar joi, vor disputa o noua partida amicala, la Ploiesti, in compania formatiei Astra.

Bogdan Stelea a negat informatiile potrivit carora ar putea sa se intoarca la echipa Salamanca. Conform presei spaniole, conducerea clubului Salamanca intentioneaza sa-l readuca pe Stelea in lot, deoarece titularul postului de portar al echipei, Inaki Aizpurua, s-a accidentat la mina dreapta, in partida disputata duminica, pe teren propriu, cu Cordoba si va fi indisponibil timp de o luna si jumatate.

„In primul rind, ar trebui ca gruparea Rapid Bucuresti sa fie de acord sa-mi dea drumul, pentru ca este deja semnat contractul de imprumut. Eu, oricum, nu sint dispus sa plec, doarece nu s-ar pune problema sa fiu titular la Salamanca, ci doar rezerva, dupa cum mi-au spus ziaristii spanioli care m-au sunat”, a spus Stelea.

Antrenorul Viorel Hizo a afirmat ca Stelea i-a promis ca va ramine la Rapid pina in vara, indiferent de situatie.

Sursa:www.mediafax.ro