Stelea a semnat cu Rapid

Apropo.ro / 17.01.2002, 08:08
Stelea a semnat cu Rapid
Antrenorul rapidist i-a convins pe conducatorii giulesteni sa îi ofere lui Stelea salariul promis initial. Portarul echipei nationale va primi 75.000 de dolari pîna în vara, cînd redevine jucatorul Salamancai Ieri dupa-amiaza, conducerea Rapidului a reusit sa îi satisfaca doleantele lui


Antrenorul rapidist i-a convins pe conducatorii giulesteni sa îi ofere lui Stelea salariul promis initial. Portarul echipei nationale va primi 75.000 de dolari pîna în vara, cînd redevine jucatorul Salamancai

Ieri dupa-amiaza, conducerea Rapidului a reusit sa îi satisfaca doleantele lui Bogdan Stelea, astfel încît si-a asigurat serviciile acestuia pentru returul campionatului. Portarul echipei nationale va primi un salariu de 75.000 de dolari pentru aceasta perioada, la sfîrsitul careia redevine jucatorul Salamancai. Mutarea giulestenilor pare putin surprinzatoare, dupa ce afacerea parea la un moment dat sortita esecului.

În cursul zilei de marti negocierile au esuat, dupa ce Stelea a anuntat conducerea Rapidului ca Salamanca nu accepta sa îi plateasca o parte însemnata din salariu pentru a-l elibera, fiind de preferat varianta împrumutului pe 6 luni. Atunci, el le-a cerut celor de la Rapid suma de 75.000 de dolari pentru retur, obtinînd acceptul de principiu.

Faptul ca a fost anuntat ulterior de oficialii Rapidului ca, totusi, ar trebui sa mai negocieze suma stabilita initial l-a scos din sarite pe Stelea, care a anuntat ca totul a cazut. Ieri dimineata, reprezentantii echipei din Grant au acceptat sa plateasca salariul cerut de Stelea, punînd punct afacerii.

Un mare merit pare sa îl aiba si insistentele lui Viorel Hizo, cel care a lasat impresia ca, în cazul în care nu se respecta promisiunea facuta catre fotbalist în prima faza, este dispus sa îsi dea demisia. Stelea va sosi în tara la începutul saptamînii viitoare, fiind rugat de antrenorul Baltazar Sanchez sa ramîna pentru partida pe care Salamanca o disputa duminica, pe teren propriu, cu Cordoba.
Sursa: www.prosport.ro