Stelea, Linkar si Falemi negociaza cu Sportul Studentesc

Apropo.ro / 21.07.2004, 10:28
Stelea, Linkar si Falemi negociaza cu Sportul Studentesc
Antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, a declarat, marți, ca se afla în negocieri cu jucatorii Bogdan Stelea, Linkar și Falemi pentru un eventual transfer la Sportul, neexcluzînd posibilitatea de a reveni chiar el pe gazon. "Cu Stelica sîntem în stadiul cel mai

Antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, a declarat, marți, ca se afla în negocieri cu jucatorii Bogdan Stelea, Linkar și Falemi pentru un eventual transfer la Sportul, neexcluzînd posibilitatea de a reveni chiar el pe gazon.

„Cu Stelica sîntem în stadiul cel mai avansat al negocierilor. I-am propus sa joace la Sportul, daca nu își gasește contract. El a zis ca vrea sa joace chiar și fara contract, dar nu se pune problema astfel. Important este ca el sa vrea sa joace, pentru ca eu mi-l doresc la echipa”, a spus Dan Petrescu.

Fostul antrenor al Rapidului a adaugat ca nu exclude varianta de a reveni chiar el pe gazon, motivat fiind și de hotarîrea lui Gheorghe Popescu.

„Acum sînt în probe Falemi și Linkar și, daca vor trece, eu cred ca vom face o echipa destul de buna și poate ma voi reapuca și eu. Cu asemenea jucatori îmi vine și mie cheful sa joc”, a mai spus Petrescu.

Autorul golului din partida cu Statele Unite, de la Cupa Mondiala din 1994, a spus ca, în cazul în care se vor realiza aceste transferuri, Sportul poate juca pentru primele patru locuri în campionat. „Cu asemenea echipa nu putem trage la titlu, dar cu siguranța putem fi în primele patru echipe ale Diviziei A”, a mai spus tehnicianul echipei Sportul Studențesc.

Mediafax