Stelea nu intentioneaza sa revina în Divizia A

Apropo.ro / 27.02.2004, 10:27
Stelea nu intentioneaza sa revina în Divizia A
Portarul Bogdan Stelea, care evolueaza la formația de liga secunda spaniola UD Salamanca, a declarat, joi, la Hotelul Marriott din Capitala, ca nu intenționeaza sa revina în Divizia A. Stelea considera ca în România nu exista mulți portari care sa poata evolua la un nivel

Portarul Bogdan Stelea, care evolueaza la formația de liga secunda spaniola UD Salamanca, a declarat, joi, la Hotelul Marriott din Capitala, ca nu intenționeaza sa revina în Divizia A.

Stelea considera ca în România nu exista mulți portari care sa poata evolua la un nivel înalt. „Spre deosebire de alte campionate, avem doar trei-patru portari care conteaza. Din punct de vedere al experienței, nu sînt mulți care pot evolua la un anumit nivel. Daca vor veni portari din strainatate, atunci ne vom da seama ca avem o problema și ca trebuie sa o rezolvam”, a spus Stelea.

Întrebat daca Dorinel Munteanu este un om curajos pentru ca a revenit în Divizia A, Stelea a raspuns: „Trebuie sa fii curajos sa joci fotbal, nu sa vii în Divizia A. Sportul este un joc pentru oameni curajoși, unde trebuie sa o iei tot timpul de la capat”.

Bogdan Stelea a precizat ca nivelul fotbalului jucat în Segunda Division este foarte ridicat. „Problemele financiare cu care ne-am confruntat la Salamanca sînt rezolvate parțial, însa nu știu ce voi face din vara”, a spus Stelea, care a subliniat ca este posibil sa fie vazut ca un lider la Salamanca, unde este și capitanul echipei.

Portarul român considera ca Oliver Kahn trebuie sa-și gaseasca liniștea, pentru a depași greșeala comisa în meciul Bayern Munchen-Real Madrid. „El trebuie sa demonstreze ca are valoare, pentru a putea ajuta echipa. De unul singur nu se poate face nimic într-un meci”, a spus Stelea.

Bogdan Stelea va fi, timp de doi ani, imaginea marcii auto Hummer în România.

Mediafax